Københavnerbad

Stilfuld indretning af lille badeværelse

Det kan være en udfordring at indrette et badeværelse i en lille københavnerlejlighed. Ofte er der ikke meget mere end en kvadratmeter. Det lille badeværelse kalder vi et “københavnerbad”.

Selvom der ikke er meget plads i et københavnerbad, kan det lade sig gøre at skabe et både flot og funktionelt badeværelse. Med gennemtænkte løsninger, de rette elementer, materialer og farver kan vi indrette rummet, så man har lyst til at bruge det og ikke føler sig klemt.

Størrelse

1-3 kvm

Forventet tid

14 dage

Perfekt til

Lille lejlighed eller gæstetoilet

Bæredygtigt badeværelse i lille københavnerlejlighed på Frederiksberg. Høj kvalitet
Bæredygtigt badeværelse i lille københavnerlejlighed på frederiksberg med flotte materialer i høj kvalitet leveret billigt

Københavnerbad på Frederiksberg

Badcompagniet er specialister i københavnerbadeværelser. Her ser i vores skræddersyede løsning på et veldisponeret, funktionelt badeværelse hos en tilfreds kunde. 

Selvom pladsen er trang er der rig mulighed for at lave lækre ekslusive løsninger af høj kvalitet. Her er vi især tilfredse med den pladsoptimerede løsning med det væghængte toilet med cisternen bygget ind i muren, som gav mere plads til badeområdet. 

Få mere at vide

Kontakt Badcompagniet hvis du har brug for rådgivning eller gerne vil have mere at vide om, hvordan vi kan levere præcis det badeværelse, du drømmer om.