Om Badcompagniet

Velkommen til Badcompagniet

Hos Badcompagniet får du kvalitetsbevidst rådgivning baseret på mange års erfaring med byggeri og projektledelse.

Vores mission er, at levere unikke badeværelser af håndværksmæssig høj kvalitet. Holdbarhed og bæredygtighed er to af de vigtigste nøgleord for Badcompagniet.

Rådgivning med kunden i fokus

Vores rådgivning er objektiv, da vi ikke bundet af faste aftaler med leverandører. Det betyder, at vi altid vurderer hvilke elementer, der passer bedst til dit badeværelse, uanset producent og leverandør. Derfor har vi adgang til et stort og varieret udvalg af elementer, gulv og fliser, der kan tilpasses den plads, der er til rådighed i dit badeværelse.

Vi anbefaler og leverer kun det, som vi personligt kan stå inde for og selv ville vælge.

Vi gør det nemt for dig

Badcompagniet står for en samlet entreprise. Så slipper du for besværet med selv at skulle finde dygtige håndværkere. Vi sørger for afmontering og bortskaffelse af de gamle elementer. Vi leverer de nye elementer. Og vi samler og monterer alle elementer og sørger for, at du har et flot og velfungerende nyt badeværelse, når vi er færdige.

Badcompagniet er stiftet af Jetmir Jasari, der har 15 års erfaring med byggeri og renovering. Jetmir driver virksomheden sammen med sin kone, Celi der sørger for præcis, klar og effektiv kommunikation med kunderne, samt al det administrative bag kulisserne. 

Du kan også handle 100% trygt med os. Badcompagniet er nemlig medlem af Byg Garanti, så du som kunde er sikret mod blandt andet skader og uheld under byggeriet. 

Dog er vores aller bedste garanti vores stolthed i at overholde deadlines og levere et godt resultat. 

Vi er nemlig først tilfredse når du er. 

Vi glæder os til at høre fra dig, og kommer gerne forbi og afgiver et uforpligtende tilbud på realisering af dine badeværelsesdrømme.

Vi anbefaler og leverer kun det, som vi personligt kan stå inde for og selv ville vælge.

Vi tænker på miljø og klima

Det er ikke tomme løfter og floskler, når vi kalder vores løsninger for bæredygtige, fordi…

Vi tænker på miljø og klima

Det er ikke tomme løfter og floskler, når vi kalder vores løsninger for bæredygtige badeværelser, fordi…