Om Badcompagniet

Velkommen til Badcompagniet

Hos Badcompagniet får du kvalitetsbevidst rådgivning baseret på mange års erfaring med byggeri og projektledelse.

Vores mission er, at levere unikke badeværelser af håndværksmæssig høj kvalitet. Holdbarhed og bæredygtighed er to af de vigtigste nøgleord for Badcompagniet.

Rådgivning med kunden i fokus

Vores rådgivning er objektiv, da vi ikke bundet af faste aftaler med leverandører. Det betyder, at vi altid vurderer hvilke elementer, der passer bedst til dit badeværelse, uanset producent og leverandør. Derfor har vi adgang til et stort og varieret udvalg af elementer, gulv og fliser, der kan tilpasses den plads, der er til rådighed i dit badeværelse.

Vi anbefaler og leverer kun det, som vi personligt kan stå inde for og selv ville vælge.

Vi gør det nemt for dig

Badcompagniet står for en samlet entreprise. Så slipper du for besværet med selv at skulle finde dygtige håndværkere. Vi sørger for afmontering og bortskaffelse af de gamle elementer. Vi leverer de nye elementer. Og vi samler og monterer alle elementer og sørger for, at du har et flot og velfungerende nyt badeværelse, når vi er færdige.

Badcompagniet er stiftet af Jetmir Jasari, der har 15 års erfaring med byggeri og renovering, og Anders Benfeldt, der har 35 års erfaring med projektledelse.

Historien om stiftelsen af Badcompagniet er resultatet af et godt samarbejde der udviklede sig til et venskab, der udviklede sig til et forretningspartnerskab. 

Jetmir og Anders mødte hinanden da Anders søgte håndværkere til en større renovering af hans gamle murermestervilla i Valby. 

Den opgave søgte Jetmir og hans hold af erfarne og dygtige håndværkere som Jetmir har arbejdet med de sidste 15 år.  

Anders blev hurtigt imponeret af Jetmirs flittighed og øje for detaljer og projektet blev realiseret på bedste vis. Det var baseret på det gode samarbejde de havde med husrenoveringen og deres forskellige skarpe kompetencer der var grundlaget for en alliance der skulle revolutionere badeværelsesrenovering i København. 

Anders har nemlig 35 års erfaring med projektledelse og contracting som han har arbejdet med hos de store firmaer både internationalt og i Danmark. Derfor kunne Anders bidrage med projektledelse og proffesionalisme på et niveau sjældent set i den danske byggebranche. 

I slutningen af 2020 overtog Anders’s søn, Jens nogen af opgaverne, i forbindelse med at Anders startede et nyt job. Jens står nu for kundeservice, markedsføring og sociale medier og Jetmir har overtaget ansvaret for projektledelse. Anders bliver stadig brugt som sparringspartner men er ikke længere en del af den daglige drift og er heller ikke medejer længere. 

Historien og fundamentet som Badcompagniet er bygget på bistår stadigvæk, blot med en ny medarbejder i stedet. 

Du kan også handle 100% trygt med os. Badcompagniet er nemlig medlem af Byg Garanti, så du som kunde er sikret mod blandt andet skader og uheld under byggeriet. 

Dog er vores aller bedste garanti vores stolthed i at overholde deadlines og levere et godt resultat. 

Vi er nemlig først tilfredse når du er. 

Vi glæder os til at høre fra dig, og kommer gerne forbi og afgiver et uforpligtende tilbud på realisering af dine badeværelsesdrømme.

Vi anbefaler og leverer kun det, som vi personligt kan stå inde for og selv ville vælge.

Vi tænker på miljø og klima

Det er ikke tomme løfter og floskler, når vi kalder vores løsninger for bæredygtige, fordi…

Vi tænker på miljø og klima

Det er ikke tomme løfter og floskler, når vi kalder vores løsninger for bæredygtige badeværelser, fordi…